Hoi, Ik
ben hans

Een fotograaf uit leerdam, nederland

Aangenaam kennis met jullie te maken. Mochten jullie dit lezen en besloten hebben om te gaan trouwen? Alvast van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Maar wie is toch die fotograaf? Het lijkt me wel zo handig om te vertellen wie ik ben. In het kort ben ik fotograaf. In het lang? Ben ik vader, buitenmens, levensgenieter, sociaal, vakidioot, meelevend, meedenkend maar het belangrijkste voor jullie iemand die jullie dag creatief tot in de puntjes kan vastleggen.

Onder de naam Van Vrouwerf PhotoSolutions ben ik in de regio Vijfheerenlanden zeer bekend en heb ik besloten om met Trouwfotografie Leerdam een site op te zetten die puur is toegespitst op bruiloft & trouwfotografie (iets wat ik overigens al ruim 10 jaar met heel veel plezier doe!).

Als aangesloten fotograaf bij DuPho (Dutch Photographers) oefen ik mijn beroep dus ook echt volgens vaste algemene voorwaarden uit. Daarom vinden jullie in mij iemand waar je op kunt vertrouwen dat jullie dag niet onverhoopt in de soep loopt qua fotografie.

Ik zal het niet langer maken dan nodig is, mail me vandaag nog en kom langs in de studio voor een vrijblijvend gesprek. Ik leg je graag alles uit en ben bereid te helpen met tips daar waar nodig! Vul hier snel het contactformulier in. Of je bekijkt natuurlijk eerst rustig mijn portfolio.

Gallery

View My Latest Work

Liefde, Geluk, een glimlach, een kus, een dag om nooit te vergeten. Vast gelegd op foto door een vakfotograaf die jullie momenten onvergetelijk maakt.