Prijzen

Fotografie pakketten

Extra toe te voegen:

  • Extra uur fotografie a €125,00 
  • Extra fotograaf is ook mogelijk 
  • Levering op USB stick a €25,00
  • Grotere, dikkere of andere formaten albums
  • Loveshoot €175,00 (8 hoge resolutie shoot, professionele bewerking)
  • Ouderalbum €175,00 (30 te kiezen foto’s met witte lederen cover)
  • Meerdere dagen ook mogelijk
  • Buitenland opties ook bespreekbaar

faq

Frequently asked Questions

Wat gebeurt er als je ziek wordt? Of door een oorzaak niet kunt?

Dat is natuurlijk enorm vervelend en gelukkig nog nooit gebeurd! Maar zeg nooit, nooit…ik blijf immers ook een mens. Mocht zich zo een dergelijke situatie voordoen dan zal ik er zoveel mogelijk aan doen om een vervanger te zoeken.

Samen met een collega fotograaf (met gelijkwaardige stijl en gelijkwaardige prijzen) bestaat er een backup systeem mocht het nodig zijn. Werkt dit niet, ga ik voor jullie op zoek!

Stel je camera valt op de grond en is kapot wat dan?

Dit is een van de redenen waarom ik altijd backup materiaal bij me heb. Tot vaak wel 3 camera’s met vele extra objectieven en flitsers zodat jullie gewoon kunnen trouwen. Valt er iets kapot gaat jullie trouwerij gewoon door. Elke camera bezit ook 2 geheugenkaartjes die elke foto op elk kaartje opslaat. Dus gaat er onverhoopt een kaartje kapot (nog nooit gebeurd) dan is er altijd nog het back up kaartje met jullie speciale momenten.

Kan ik ook losse afdrukken of een uitvergroting bestellen?

Ja maar natuurlijk! Met ruim 25 jaar in het afdrukken van beeldmateriaal tot aan mega afdrukken aan toe kan ik jullie voorzien van de juiste raad hierin. Tevens kan ik zorgen voor een super levering waarin jullie alleen maar hoeven te vertellen wat jullie willen hebben. Ik regel de rest in de hoogst denkbare en haalbare kwaliteit.

Kunnen we het pakket geheel naar onze wensen samenstellen?

Absoluut! Jullie wensen en jullie dag. Er zijn zelfs echtparen die de shoot op een andere dag willen, of niet het feest op de foto willen of juist wel. Een dikker album, of juist een dunnere of liever een mooie afdruk. Alles kan en alles mag.

Waarom is er geen prijsverschil als we voor minder dan 8 uur willen boeken?

Dit is omdat ik als fotograaf deze hele dag moet vrijmaken voor jullie. Dus ben ik uiteindelijk evenveel tijd kwijt. Denk ook aan de voorbereidingen die er vaak inzitten. Zoals het bekijken van plekken, bepalen van routes, shootlocatie, voorgesprek enz.

Kun je ons ook helpen met het zoeken naar een geschikte fotolocatie?

Ja met alle liefde en plezier zelfs! Wellicht is jullie trouwlocatie (waar ik er aardig wat van ken) wel een geweldige plek zonder dat het jullie opgevallen is toen jullie hier langs gingen. Met mijn ruime ervaring zoek ik graag met jullie mee naar mooie mogelijkheden en bespreek deze graag met jullie.

Contact

Een mailtje is zo gestuurd